Kontakt oss: Tlf 66 84 78 00 / mail@interpersonell.no
Kontakt oss: Tlf 66 84 78 00 / mail@interpersonell.no

Utleie Rørleggere

Utleie av Rørleggere

InterPersonell har siden starten i 2006 levert rørleggere i alle kategorier. Vi har en stor stall av kvalifiserte rørleggere som er godt kjente med norske regler og arbeidsmetoder, og som kan gå rett inn og produsere effektivt fra første dag på både større og mindre rørprosjekter. Alle våre vikarer er grundig kvalitetssjekket før de settes i arbeid, og har minimum fem års relevant erfaring.

InterPersonell sørger alltid for håndverktøy, arbeidstøy/nødvendig personlig verneutstyr og reise tur/retur Polen. For å raskt kunne mobilisere erfarne og motiverte rørleggere, ordner InterPersonell i mange tilfeller også bolig og transport til og fra arbeidssted.

Vi har mange gode kundereferanser som oppgis på forespørsel.

Andre tjenester

Utleie Sveisere

InterPersonell leier ut sveisere/ platearbeidere til oppdrag over hele landet. Oppdragsgivere spenner fra mekaniske verksteder og produksjonsbedrifter til offshore-industri og bygg- og anleggsvirksomhet.

Utleie Fagarbeidere

InterPersonell leier ut også jevnlig andre typer fagarbeidere som industrimalere, snekkere og tømrere, mekanikere, betongarbeidere m.m. Ikke så rent sjelden overgår vi forventningene til nye kunder.