Kontakt oss: Tlf 66 84 78 00 / mail@interpersonell.no
Kontakt oss: Tlf 66 84 78 00 / mail@interpersonell.no

Utleie Sveisere

Utleie av Sveisere

InterPersonell rekrutterer sveisere/ platearbeidere til oppdrag over hele landet. Oppdragsgivere spenner fra mekaniske verksteder og produksjonsbedrifter til offshore-industri og bygg- og anleggsvirksomhet. Vi har gjennom flere år bygget opp en pool av utprøvde fagfolk vi kjenner godt og vet hva står for. Alle våre vikarer er grundig kvalitetssjekket før de settes i arbeid, og har minimum fem års relevant erfaring.

InterPersonell tar alltid hånd om arbeidstøy og nødvendig personlig verneutstyr for våre ansatte, og organiserer reise tur/retur Polen. For å raskt kunne mobilisere sveisere og platearbeidere av god kvalitet, ordner InterPersonell i mange tilfeller også bolig og transport til og fra arbeidssted.

Vi har mange gode kundereferanser som oppgis på forespørsel.

Andre tjenester

Utleie Rørleggere

InterPersonell har siden starten i 2006 levert rørleggere i alle kategorier. Vi har en stor stall av kvalifiserte rørleggere som er godt kjente med norske regler og arbeidsmetoder.

Utleie Fagarbeidere

InterPersonell leier ut også jevnlig andre typer fagarbeidere som industrimalere, snekkere og tømrere, mekanikere, betongarbeidere m.m. Ikke så rent sjelden overgår vi forventningene til nye kunder.